La seva reserva quedarà anul·lada per retràs passats 15 minuts després de l’hora de la reserva. ​

Les taules grans són per màxim 8 persones (per servei i torn). Degut a la limitació en l’espai i per tal de poder oferir un millor servei a tots/es els nostres clients/es, no podem agafar grups més nombrosos, així com tampoc ajuntar taules. 

Si les dades de contacte proporcionades per vostè són incorrectes o impossibiliten la reconfirmació de la seva reserva, la mateixa quedarà anul·lada.

No tramitem reserves via mail, ni xarxes socials. ​

Si l’hora que desitja reservar o la quantitat de persones no apareix disponible, consulta disponibilitat trucant al +34 972 77 00 53

Degut a la reducció de l’aforament per tal de garantir i respectar les normatives sanitàries establertes per les autoritats, la gestió de les reserves es realitza en els horaris i torns indicats:

Terrassa:

1er torn – 13:00 (migdia)
2n torn – 15:00 (migdia)

1er torn – 20:00 (vespre)
2n torn – 22:00 (vespre)

Interior:

Migdia – 14:00
Vespre – 21:00


Horari d’obertura i tancament de l’establiment

TANCAT TEMPORALMENT

¿Puc reservar des de Instagram o Facebook?

No gestionem ni realitzem reserves a través de les xarxes socials!

¿Com puc saber si la meva reserva ha sigut confirmada?

Al realitzar una reserva i segons disponibilitat, automàticament s’assigna una taula a la seva reserva i aquesta queda confirmada. En el cas de patir algun imprevist que afecti a la seva reserva, ens posariem en contacte amb vostè per gestionar la reserva.

¿Què pot passar si les dades subministrades són incorrectes?

Si les dades amb les quals ha realitzat la reserva impossibiliten la reconfirmació de lamateixa, aquesta quedarà anul·lada.


Si l’hora que desitja reservar no apareix disponible, truqui al +34 972 77 00 53 per a consultar disponibilitat.


Per qualsevol dubte o qüestió, posa’t en contacte amb nosaltres al telèfon +34 972 77 00 53 (Dilluns-Diumenge) o a info@lesculapi.com (Dilluns-Divendres)