A L’ESCULAPI ‘we belive in food’.
I per creure-hi, l’hem d’estimar.
Estimar sense perdre la tradició.

Els orígens d’aquest negoci familiar es remunten a l’any 1980, quan el paller d’una antiga masia de Sant Martí d’Empúries es va convertir en un bar d’estiu amb terrassa. Coincidint amb l’arribada de la flama olímpica a l’antic port d’Empúries l’any 1992, L’Esculapi es va va transformar completament per convertint-se en un Restaurant-Pizzeria.

Moltes de les nostres idees no són les més avançades tècnicament, però requereixen esforç. Un esforç que s’inicia en la selecció dels millors proveïdors de proximitat per fer ressaltar la qualitat d’aquestes matèries primeres en els nostres plats.

Més del 65% dels productes amb els quals treballem són d’origen local i Km0, minimitzem el malbaratament d’ingredients, utilitzem energia sostenible d’origen 100% renovable, i disposem de mesures per evitar malgastar aigua. D’aquesta manera, volem anar més enllà de les etiquetes i donar molta importància a la cura que tenim sobre el funcionament del nostre restaurant, de la mateixa manera que ho fan els nostres agricultors i proveïdors amb els seus entorns.

A la carta de L’ESCULAPI Restaurant-Pizzeria hi trobaràs des de pizzes elaborades amb massa mare al forn de pedra, fins a peix i marisc fresc, carn, amanides, arrossos i tapes sense oblidar els nostres postres d’elaboració artesana. 

Tots els nostres plats són elaborats amb matèries primeres fresques, de qualitat i Km0.

Skip to content